Voko

Terug in je eigen kracht. Door voetreflex, healing, inzichten, acceptatie en de innerlijke rust in jezelf te voelen tijdens en na de behandeling.


Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Ingrid
12-07-19 20:28:10
Lieve Stephan,
Wonderlijk wat jij met 1 behandeling kan bereiken.
Ik heb me in maanden niet zo rustig gevoeld als nu!
Fijn dat mijn kids en ik altijd op je kunnen rekenen.
Rian
15-06-19 19:19:33
Van Stephan ontving ik eerst een enorme dosis ontspanning, daarbij kreeg ik wijze woorden vermengd met heerlijke humor, en als kers op de taart genoot ik van een zeer rake tarot sessie.

Mensen doe jezelf een plezier en geef jezelf een consult bij VoKo kado!
Sjan
17-05-19 22:19:11
Een inspirerende avond gehad. Stephan brengt rust, zet je aan tot nadenken en straalt heel veel rust uit. Kom hier zeker nog een keer terug.
Claudia
08-05-19 16:45:02
Ik heb al meerdere keren advies gevraagd aan Stephan. Steeds was er op zeer kort termijn een antwoord. Een antwoord wat eerlijk en oprecht was . Hij zegt niet wat je moet doen maar schetst de situatie zodat ik zelf een inzicht kon ontwikkelen.
Zelfs met feestdag en op zondagen was hij degene die de ernst van de vraag zag en reageerde ook meteen. Erg fijn wetend dat iemand meteen inzicht in een moeilijke situatie heeft. Zou hem ook zeker aan bevelen in situaties waar je van denkt hier kan ik geen weg mee, hier kom ik niet meer uit. Stephan is een man van zijn woord en strooit geen zand in je ogen zoals ik in verleden wel heb ervaren bij anderen.
Lisette
23-04-19 17:54:32
Onlangs had ik een eerste afspraak met Stephan voor een reiki-behandeling en een tarotlezing. Dit is heel erg fijn, zowel de manier waarop Stephan met je omgaat als de behandeling zelf. Voorafgaand aan de reiki had ik heel veel last van mijn rug, wat na de behandeling meer dan gehalveerd was en gedurende de daarop volgende dagen ook helemaal weg trok. Ook voelde ik me veel rustiger en sterker, dan dat ik me voor de behandeling had gevoeld. De tarotlezing was een hele bijzondere ervaring. Dit heeft mij heel veel inzicht gegeven. Stephan geeft op een hele eerlijke, maar ook zeker invoelende manier uitleg over de kaarten en situatie zonder je daarin te sturen of zijn mening op te dringen. Ik heb een heel erg goed gevoel bij zijn manier van werken en zal zeker binnenkort weer terug komen voor een afspraak.
Tonen: 5  10   20