Voko

Terug in je eigen kracht. Door voetreflex, healing, inzichten, acceptatie en de innerlijke rust in jezelf te voelen tijdens en na de behandeling.

Inwijding in de eerste graad  

Bij de 1e graad Tera-Mai™ Reiki worden je energiekanalen geopend door Reiki mantra's en symbolen. Dit geeft als afgerond geheel je de mogelijkheid energie door te geven aan jezelf, anderen, planten, dieren, mineralen en voedsel. 


Inwijding in de tweede graad   

Bij de 2e graad Tera-Mai™ Reiki worden je kanalen verder geopend. Je krijgt de techniek en symbolen om jezelf en anderen te behandelen en tevens kun je anderen op afstand behandelen. De symbolen geven ondersteuning bij psychische problemen en op het mentale vlak. Bij 2e graad Tera-Mai™ Reiki krijg je naast de gebruikelijke drie symbolen, uit de andere vormen van Reiki, nog negen symbolen erbij die de mogelijkheid bieden om specialistischer  te werken zoals bij slapeloosheid, , ruggengraat problemen, het verdrijven van virussen, in balans brengen van het mannelijke en vrouwelijke aspect, enz. Ook worden je voeten geïnitieerd zodat je je beter kunt aarden. 


Inwijding in de derde graad     

De 3e graad Tera-Mai™ Reiki is de opleiding tot Master. Met deze graad word je de mogelijkheid geboden om anderen in te wijden. Tevens word je voor zover dat nodig is hierin begeleid door je Tera-Mai™ Reiki-master. Bij de 3e graad Tera-Mai™ Reiki hoort ook de initiatie in de Orde van Melchizedek. De Melchizedek-initiatie (doet de kracht in de vier elementen toenemen) verbind je met het Goddelijke plan voor de aarde en met de oude kennis; het is een fundament voor alle helende handelingen, geeft aarding aan het werk en opent de zenuwbanen voor helende kracht.