Voko

Terug in je eigen kracht. Door voetreflex, healing, inzichten, acceptatie en de innerlijke rust in jezelf te voelen tijdens en na de behandeling.


Gastenboek

Ria
25-03-19 15:31:40
Stephan is 'n vakbekwame fijne man,die je op een prettige manier weet te benaderen.
En 'n zeer fijne ontspannende behandeling weet te geven.
Kom zeker nog eens terug.
Huib
12-03-19 12:30:11
Ik heb verschillende tarot lezingen gehad van Stephan en elke keer ben ik verrast door de nauwkeurig- en accuraatheid van Stephans inzichten. In de loop van de tijd ben ik Stephan gaan beschouwen als een vaste coach en zou ik hem als zodanig niet meer willen missen in mijn leven. Stephan weet altijd de juiste punten te raken, positieve ontwikkelingen te zien maar zeker ook de noodzakelijke leerprocessen te herkennen en mij daarin te adviseren. Dit alles op een zeer (mijn inziens teveel) bescheiden manier zonder zijn adviezen/inzichten op te dringen.
Claudia
09-03-19 14:33:54
Ik ben onlangs voor de eerste keer bij Stephan geweest voor voetreflex therapie en tarot. Dat laatste ging eigenlijk spontaan bij de intake. Meteen voel je jezelf op je gemak bij hem, en hij kan zo prima duiden waar je kracht ligt en waar je angsten en onzekerheden. De voetreflex therapie was zeer ontspannen en doeltreffend . Ik heb veel pijn gehad voor en na een rug operatie, maar toen ik bij Stephan buiten liep voelde ik geen pijn. Ook mijn hoofdpijn waar ik veel last van had is verdwenen. Ik heb direct een vervolg afspraak gemaakt omdat ik ervan overtuigd ben dat ik de komende periode van herstel zeer veel baat zal hebben bij de behandelingen bij VoKo. Stephan, dankjewel voor je positieve helende energie!
Ton
05-03-19 15:06:06
Sinds 31 augustus 2011 ben ik regelmatig bij Stephan Konings geweest voor een weldadige behandeling. Hij gaat met zorg en toewijding te werk en legt ook helder uit hoe en wat. Het doet mij goed en dat wens ik ook anderen toe. Veel succes!
Carla
01-03-19 16:47:10
Ik ben al diverse malen bij Stephan geweest en ik kan het iedereen aanraden.
Wat een kanjer en een echt mensenmens.
Ik had diverse klachten en deze zijn nu tot een minium beperkt.
Zeer gedreven en professioneel.
Ik kom graag in zijn praktijk en voel me stukken beter.
Succes!
Tonen: 5  10