Voko

Terug in je eigen kracht. Door voetreflex, healing, inzichten, acceptatie en de innerlijke rust in jezelf te voelen tijdens en na de behandeling.


Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Sjan
17-05-19 22:19:11
Een inspirerende avond gehad. Stephan brengt rust, zet je aan tot nadenken en straalt heel veel rust uit. Kom hier zeker nog een keer terug.
Claudia
08-05-19 16:45:02
Ik heb al meerdere keren advies gevraagd aan Stephan. Steeds was er op zeer kort termijn een antwoord. Een antwoord wat eerlijk en oprecht was . Hij zegt niet wat je moet doen maar schetst de situatie zodat ik zelf een inzicht kon ontwikkelen.
Zelfs met feestdag en op zondagen was hij degene die de ernst van de vraag zag en reageerde ook meteen. Erg fijn wetend dat iemand meteen inzicht in een moeilijke situatie heeft. Zou hem ook zeker aan bevelen in situaties waar je van denkt hier kan ik geen weg mee, hier kom ik niet meer uit. Stephan is een man van zijn woord en strooit geen zand in je ogen zoals ik in verleden wel heb ervaren bij anderen.
Lisette
23-04-19 17:54:32
Onlangs had ik een eerste afspraak met Stephan voor een reiki-behandeling en een tarotlezing. Dit is heel erg fijn, zowel de manier waarop Stephan met je omgaat als de behandeling zelf. Voorafgaand aan de reiki had ik heel veel last van mijn rug, wat na de behandeling meer dan gehalveerd was en gedurende de daarop volgende dagen ook helemaal weg trok. Ook voelde ik me veel rustiger en sterker, dan dat ik me voor de behandeling had gevoeld. De tarotlezing was een hele bijzondere ervaring. Dit heeft mij heel veel inzicht gegeven. Stephan geeft op een hele eerlijke, maar ook zeker invoelende manier uitleg over de kaarten en situatie zonder je daarin te sturen of zijn mening op te dringen. Ik heb een heel erg goed gevoel bij zijn manier van werken en zal zeker binnenkort weer terug komen voor een afspraak.
Marleen
05-04-19 21:39:41
Tijd voor jezelf maken is enorm belangrijk en ik doe dit graag door een afspraak te maken bij Stephan.
Heerlijk om weer lekker even met beide voetjes op de grond gezet te worden!
Wat is echt belangrijk en wat is nodig om weer in balans te komen.
De tarotkaarten zijn zeer inspirerend en vertellen me altijd weer nieuwe dingen die kloppend zijn op weg naar mijn doelen! Ook de Reiki inwijding is aan te raden! Stephan bedankt voor alle wijze woorden en inzichten! Ik kan iedereen een behandeling bij je aanraden!
Ria
25-03-19 15:31:40
Stephan is 'n vakbekwame fijne man,die je op een prettige manier weet te benaderen.
En 'n zeer fijne ontspannende behandeling weet te geven.
Kom zeker nog eens terug.
Tonen: 5  10   20