Voko

Terug in je eigen kracht. Door voetreflex, healing, inzichten, acceptatie en de innerlijke rust in jezelf te voelen tijdens en na de behandeling.

De universele levensenergie heeft een positieve uitwerking op de energiebanen en chakra's. 

Reiki zorgt voor een goede harmonie in het lichaam. Door de aura en chakra’s te behandelen worden blokkades opgeruimd en gaat energie weer stromen. Dit leidt tot een positieve beïnvloeding van heel je zijn. 

Zowel het fysieke, emotionele, mentale en spirituele deel krijgen de volledige aandacht. Hierdoor ga je je beter  voelen, kom je meer in evenwicht.  Zoals ieder mens, zijn ook de aura en de chakra’s uniek. De behandelingen zijn daarom altijd zorgvuldig op jou persoonlijk afgestemd. 

Dit hoeft niet altijd via directe handoplegging plaats te vinden. Op afstand kan dit ook goed werken. Een healing op afstand gebruik ik o.a. om stress/spanning te verminderen en daarvoor in de plaats meer ontspanning en innerlijke rust te geven.

Voetreflex, Reiki, Tarot, Oorkaarsen, Stephan, Konings, 's-Hertogenbosch, Den Bosch, Chakra, Healing, Balans, Innerlijke rust, Kracht, Massage, Coaching, Inzicht, Ruimte, Aura, Ontspanning, Loslaten, Vergoeding.