Voko

Terug in je eigen kracht. Door voetreflex, healing, inzichten, acceptatie en de innerlijke rust in jezelf te voelen tijdens en na de behandeling.


Gastenboek

31 berichten op 7 pagina's
Rea Lenders
09-03-21 18:42:18
Als ik meer duidelijkheid wil en er dingen lopen waar ik niet helemaal mijn weg in kan vinden vraag ik Stephan of hij mij kan helpen met mijn vragen en onduidelijkheden...
Altijd geeft hij mij een zeer fijn en juist antwoord op alles wat ik wil weten.
Zijn weg en antwoord wat hij mij geeft door middel van kaarten is voor mij een enorme steun en hulp!
Zeker een erg waardevolle en zeer fijne hulp in mijn leven en het maken van keuzes.
Claudia vd Heuvel
25-02-21 17:24:06
Gelukkig, de deuren gaan weer open! Heb mijn voetreflex behandeling zo gemist! Ik kom al jaren bij Stephan. Hij vraagt altijd naar de klachten op dat moment, zo is een behandeling heel effectief en precies wat ik op dat moment nodig heb.
Daarnaast is de sfeer in de praktijk en de rust die Stephan uitstraalt voor mij ook alle reden om steeds terug te komen!
Gerben Vereggen
03-11-20 12:34:53
Allereerst heb ik je leren kennen als een toffe gast, nu een aantal maanden verder zie ik je als mijn maatje, steun en toeverlaat.
Natuurlijk kon ik t niet laten om toch ook maar eens gebruik te maken van Stephan zijn capaciteiten al horen zeggen van andere, Stephan hoe dat je t doet weet ik niet maar je hebt me nu al verschillende keren geholpen met mijn exstreme hoofdpijn klachten. Maar ook met een ontspanning massage, met een bonk stress kwam ik bij je en ging zo ontspannen weer de deur uit.
En dan ook nog je Tarot voorspellingen onvoorstelbaar nooit in deze verhalen geloofd maar als dit constant zo uit komt m, tja dan moet je er wel in gaan geloven 👍🏻.
Maatje kan alleen maar zeggen ga zo door, je bent een echte aanrader en niet omdat je me maatje bent , nee omdat je goed werk levert.
Hanneke
29-07-20 21:22:44
Een super heerlijke en ontspannen massage gehad. Stephan je bent goed in wat je doet!
Stephan Konings
11-07-20 18:45:20
Meer reacties op:
https:­//­www.­socialdeal.­nl/­bedrijf/­Praktijk-­voor-­Natuurgeneeskunde-­VoKo/­
Tonen: 5  10   20