Voko

Terug in je eigen kracht. Door voetreflex, healing, inzichten, acceptatie en de innerlijke rust in jezelf te voelen tijdens en na de behandeling.


Gastenboek

27 berichten op 3 pagina's
Thea
09-09-19 11:27:10
De site ziet er mooi en professioneel uit. Dat kan ook niet anders, want Stephan ís professioneel. Ik ben enkele keren bij VOKO geweest vanwege rug- en hoofdpijnklachten en behalve dat de behandeling zeer ontspannend is, heeft het ook nog eens goed geholpen tegen de klachten. Een echte aanrader!
Edith
29-08-19 11:13:21
Met jou sparren, voetreflex of een tarot kaartje leggen.... altijd verfrissend als ik bij je ben geweest. Je verteld eerlijk wat je ziet en voelt en geeft mij die inzichten en bevestigingen die ik echt op zijn tijd nodig heb. Super blij met jou! Daarnaast waardeer ik jouw humor enorm ;-)

Ik heb je al bij meerdere personen uit mijn omgeving aangeraden en zal dit blijven doen want vind dat je echt een super fijn mens bent, mede door de rust die je uitstraalt. Ik vind je een topper!
Petra
13-08-19 21:10:37
Vandaag voor de eerste keer bij Stephan geweest samen met mijn dochter. De behandeling was geweldig fijn en een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar rust, ontspanning en een luisterend oor. Dank je wel Stephan voor deze super ervaring. In mijn beleving ben je een kunstenaar die weet waar hij mee bezig is!
Anja Branderhorst
15-07-19 12:01:59
Dankbaar. Dankbaar dat ik in een aantal jaren geleden met jou in contact ben gekomen. Samen met jou durf ik in alle veiligheid te kijken naar mijn eigen stuk. Verrijkt met prachtige inzichten (waar ik ook daadwerkelijk iets mee kan), rust en vertrouwen ga ik dan weer naar huis.
Waarom moeilijk doen als het makkelijk en simpel kan....zo fijn!
Ingrid
12-07-19 20:28:10
Lieve Stephan,
Wonderlijk wat jij met 1 behandeling kan bereiken.
Ik heb me in maanden niet zo rustig gevoeld als nu!
Fijn dat mijn kids en ik altijd op je kunnen rekenen.
Rian
15-06-19 19:19:33
Van Stephan ontving ik eerst een enorme dosis ontspanning, daarbij kreeg ik wijze woorden vermengd met heerlijke humor, en als kers op de taart genoot ik van een zeer rake tarot sessie.

Mensen doe jezelf een plezier en geef jezelf een consult bij VoKo kado!
Sjan
17-05-19 22:19:11
Een inspirerende avond gehad. Stephan brengt rust, zet je aan tot nadenken en straalt heel veel rust uit. Kom hier zeker nog een keer terug.
Claudia
08-05-19 16:45:02
Ik heb al meerdere keren advies gevraagd aan Stephan. Steeds was er op zeer kort termijn een antwoord. Een antwoord wat eerlijk en oprecht was . Hij zegt niet wat je moet doen maar schetst de situatie zodat ik zelf een inzicht kon ontwikkelen.
Zelfs met feestdag en op zondagen was hij degene die de ernst van de vraag zag en reageerde ook meteen. Erg fijn wetend dat iemand meteen inzicht in een moeilijke situatie heeft. Zou hem ook zeker aan bevelen in situaties waar je van denkt hier kan ik geen weg mee, hier kom ik niet meer uit. Stephan is een man van zijn woord en strooit geen zand in je ogen zoals ik in verleden wel heb ervaren bij anderen.
Lisette
23-04-19 17:54:32
Onlangs had ik een eerste afspraak met Stephan voor een reiki-behandeling en een tarotlezing. Dit is heel erg fijn, zowel de manier waarop Stephan met je omgaat als de behandeling zelf. Voorafgaand aan de reiki had ik heel veel last van mijn rug, wat na de behandeling meer dan gehalveerd was en gedurende de daarop volgende dagen ook helemaal weg trok. Ook voelde ik me veel rustiger en sterker, dan dat ik me voor de behandeling had gevoeld. De tarotlezing was een hele bijzondere ervaring. Dit heeft mij heel veel inzicht gegeven. Stephan geeft op een hele eerlijke, maar ook zeker invoelende manier uitleg over de kaarten en situatie zonder je daarin te sturen of zijn mening op te dringen. Ik heb een heel erg goed gevoel bij zijn manier van werken en zal zeker binnenkort weer terug komen voor een afspraak.
Marleen
05-04-19 21:39:41
Tijd voor jezelf maken is enorm belangrijk en ik doe dit graag door een afspraak te maken bij Stephan.
Heerlijk om weer lekker even met beide voetjes op de grond gezet te worden!
Wat is echt belangrijk en wat is nodig om weer in balans te komen.
De tarotkaarten zijn zeer inspirerend en vertellen me altijd weer nieuwe dingen die kloppend zijn op weg naar mijn doelen! Ook de Reiki inwijding is aan te raden! Stephan bedankt voor alle wijze woorden en inzichten! Ik kan iedereen een behandeling bij je aanraden!
Tonen: 5  10   20