Voko

Terug in je eigen kracht. Door voetreflex, healing, inzichten, acceptatie en de innerlijke rust in jezelf te voelen tijdens en na de behandeling.


Gastenboek

Carien
19-01-20 18:38:29
Nu een aantal keer bij Stephan geweest. Hij heeft weer heel treffend, helder en rustig alles verwoord.
Geeft veel duidelijkheid en een vertrouwd goed gevoel. Hij heeft veel kennis.
Ik blijf terug komen!
Patrick
28-11-19 18:41:10
Stephan heeft mij veel duidelijkheid gegeven in mijn
situatie. Hij geeft veel vertrouwen, kracht en rust. Brengt alles heel duidelijk en
met veel respect.
Gerrie
09-10-19 08:34:37
Treffende tarotkaart lezing gehad en nadien een zeer prettig ontspannende voetreflexbehandeling.
Stephan is een fijn mens!
Thea
09-09-19 11:27:10
De site ziet er mooi en professioneel uit. Dat kan ook niet anders, want Stephan ís professioneel. Ik ben enkele keren bij VOKO geweest vanwege rug- en hoofdpijnklachten en behalve dat de behandeling zeer ontspannend is, heeft het ook nog eens goed geholpen tegen de klachten. Een echte aanrader!
Edith
29-08-19 11:13:21
Met jou sparren, voetreflex of een tarot kaartje leggen.... altijd verfrissend als ik bij je ben geweest. Je verteld eerlijk wat je ziet en voelt en geeft mij die inzichten en bevestigingen die ik echt op zijn tijd nodig heb. Super blij met jou! Daarnaast waardeer ik jouw humor enorm ;-)

Ik heb je al bij meerdere personen uit mijn omgeving aangeraden en zal dit blijven doen want vind dat je echt een super fijn mens bent, mede door de rust die je uitstraalt. Ik vind je een topper!
Petra
13-08-19 21:10:37
Vandaag voor de eerste keer bij Stephan geweest samen met mijn dochter. De behandeling was geweldig fijn en een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar rust, ontspanning en een luisterend oor. Dank je wel Stephan voor deze super ervaring. In mijn beleving ben je een kunstenaar die weet waar hij mee bezig is!
Anja Branderhorst
15-07-19 12:01:59
Dankbaar. Dankbaar dat ik in een aantal jaren geleden met jou in contact ben gekomen. Samen met jou durf ik in alle veiligheid te kijken naar mijn eigen stuk. Verrijkt met prachtige inzichten (waar ik ook daadwerkelijk iets mee kan), rust en vertrouwen ga ik dan weer naar huis.
Waarom moeilijk doen als het makkelijk en simpel kan....zo fijn!
Ingrid
12-07-19 20:28:10
Lieve Stephan,
Wonderlijk wat jij met 1 behandeling kan bereiken.
Ik heb me in maanden niet zo rustig gevoeld als nu!
Fijn dat mijn kids en ik altijd op je kunnen rekenen.
Rian
15-06-19 19:19:33
Van Stephan ontving ik eerst een enorme dosis ontspanning, daarbij kreeg ik wijze woorden vermengd met heerlijke humor, en als kers op de taart genoot ik van een zeer rake tarot sessie.

Mensen doe jezelf een plezier en geef jezelf een consult bij VoKo kado!
Sjan
17-05-19 22:19:11
Een inspirerende avond gehad. Stephan brengt rust, zet je aan tot nadenken en straalt heel veel rust uit. Kom hier zeker nog een keer terug.
Claudia
08-05-19 16:45:02
Ik heb al meerdere keren advies gevraagd aan Stephan. Steeds was er op zeer kort termijn een antwoord. Een antwoord wat eerlijk en oprecht was . Hij zegt niet wat je moet doen maar schetst de situatie zodat ik zelf een inzicht kon ontwikkelen.
Zelfs met feestdag en op zondagen was hij degene die de ernst van de vraag zag en reageerde ook meteen. Erg fijn wetend dat iemand meteen inzicht in een moeilijke situatie heeft. Zou hem ook zeker aan bevelen in situaties waar je van denkt hier kan ik geen weg mee, hier kom ik niet meer uit. Stephan is een man van zijn woord en strooit geen zand in je ogen zoals ik in verleden wel heb ervaren bij anderen.
Lisette
23-04-19 17:54:32
Onlangs had ik een eerste afspraak met Stephan voor een reiki-behandeling en een tarotlezing. Dit is heel erg fijn, zowel de manier waarop Stephan met je omgaat als de behandeling zelf. Voorafgaand aan de reiki had ik heel veel last van mijn rug, wat na de behandeling meer dan gehalveerd was en gedurende de daarop volgende dagen ook helemaal weg trok. Ook voelde ik me veel rustiger en sterker, dan dat ik me voor de behandeling had gevoeld. De tarotlezing was een hele bijzondere ervaring. Dit heeft mij heel veel inzicht gegeven. Stephan geeft op een hele eerlijke, maar ook zeker invoelende manier uitleg over de kaarten en situatie zonder je daarin te sturen of zijn mening op te dringen. Ik heb een heel erg goed gevoel bij zijn manier van werken en zal zeker binnenkort weer terug komen voor een afspraak.
Marleen
05-04-19 21:39:41
Tijd voor jezelf maken is enorm belangrijk en ik doe dit graag door een afspraak te maken bij Stephan.
Heerlijk om weer lekker even met beide voetjes op de grond gezet te worden!
Wat is echt belangrijk en wat is nodig om weer in balans te komen.
De tarotkaarten zijn zeer inspirerend en vertellen me altijd weer nieuwe dingen die kloppend zijn op weg naar mijn doelen! Ook de Reiki inwijding is aan te raden! Stephan bedankt voor alle wijze woorden en inzichten! Ik kan iedereen een behandeling bij je aanraden!
Ria
25-03-19 15:31:40
Stephan is 'n vakbekwame fijne man,die je op een prettige manier weet te benaderen.
En 'n zeer fijne ontspannende behandeling weet te geven.
Kom zeker nog eens terug.
Huib
12-03-19 12:30:11
Ik heb verschillende tarot lezingen gehad van Stephan en elke keer ben ik verrast door de nauwkeurig- en accuraatheid van Stephans inzichten. In de loop van de tijd ben ik Stephan gaan beschouwen als een vaste coach en zou ik hem als zodanig niet meer willen missen in mijn leven. Stephan weet altijd de juiste punten te raken, positieve ontwikkelingen te zien maar zeker ook de noodzakelijke leerprocessen te herkennen en mij daarin te adviseren. Dit alles op een zeer (mijn inziens teveel) bescheiden manier zonder zijn adviezen/inzichten op te dringen.
Claudia
09-03-19 14:33:54
Ik ben onlangs voor de eerste keer bij Stephan geweest voor voetreflex therapie en tarot. Dat laatste ging eigenlijk spontaan bij de intake. Meteen voel je jezelf op je gemak bij hem, en hij kan zo prima duiden waar je kracht ligt en waar je angsten en onzekerheden. De voetreflex therapie was zeer ontspannen en doeltreffend . Ik heb veel pijn gehad voor en na een rug operatie, maar toen ik bij Stephan buiten liep voelde ik geen pijn. Ook mijn hoofdpijn waar ik veel last van had is verdwenen. Ik heb direct een vervolg afspraak gemaakt omdat ik ervan overtuigd ben dat ik de komende periode van herstel zeer veel baat zal hebben bij de behandelingen bij VoKo. Stephan, dankjewel voor je positieve helende energie!
Ton
05-03-19 15:06:06
Sinds 31 augustus 2011 ben ik regelmatig bij Stephan Konings geweest voor een weldadige behandeling. Hij gaat met zorg en toewijding te werk en legt ook helder uit hoe en wat. Het doet mij goed en dat wens ik ook anderen toe. Veel succes!
Carla
01-03-19 16:47:10
Ik ben al diverse malen bij Stephan geweest en ik kan het iedereen aanraden.
Wat een kanjer en een echt mensenmens.
Ik had diverse klachten en deze zijn nu tot een minium beperkt.
Zeer gedreven en professioneel.
Ik kom graag in zijn praktijk en voel me stukken beter.
Succes!
Gerrie
27-02-19 09:44:06
Voor de eerste keer een behandeling gehad van Stephan,( voetreflex) en ik moet zeggen, het is een weldaad om zo behandeld te worden,
Zo relext en zo ontspannen. Hij is zeer gedreven en weet goed waar hij mee bezig is. Ook de behandelruimte ziet er fris uit en met een rustgevend muziekje
was het helemaal af. Ik had niet gezegd dat ik last van mijn nekspieren had, maar hij wist het wel te vertellen...Stephan bedankt. Kom de volgende keer voor de kaarsen!!! Succes verder
Grace Boeren
19-02-19 13:01:01
Stephan is een aantal weken geleden bij mij thuis geweest i.v.m. het reinigen van de zolder om de ongewenste entiteiten weg te sturen. Dat hebben we samen gedaan en ik heb dat als zeer prettig ervaren. Heb nu ook nergens meer last van! Stephan is de rust zelf en een hele goede en bekwaamd leermeester.
Tonen: 5  10   20